FIZETÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Kiszállítás

A csokifutar.com oldalon megrendelt termékeket jelenleg Magyarország területén szállítjuk házhoz. A kiszállítás 10 000 Ft felett ingyenes, ennél kisebb összegű rendelésnél a házhozszállítás díja 1490 Ft (bruttó). A szállítási határidő a rendeléstől számított 2-4 munkanap.

Az utánvétes megrendelésnél minden esetben a fizetendő összeget a futárnak kell átadni. Kérjük, átvételkor ellenőrizd a küldemény sértetlenségét. Amennyiben valamilyen sérülést tapasztalsz, jelezd a kézbesítőnek!

A megrendelt termékeket az MPL Futárszolgálat munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között szállítják ki. Javasoljuk, hogy munkahelyedre kérd a szállítást, amennyiben napközben nem tartózkodsz otthon. Ha sikertelen a csomag kézbesítése, a futár a szállítási címen hagyja elérhetőségét. A névjegyen szereplő telefonszámon az első sikertelen kézbesítéstől számított négy napon belül van lehetőség a futárral ismételt kézbesítési időpont egyeztetésére.

  • Elállás
  • Visszaküldés menete
  • Tévedésből leadott megrendelés

Elállás

Fontos! A fenti termékek egészségvédelmi és higiéniai termékeknek minősülnek. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

Visszaküldés menete

Kérjük, küldd vissza a terméket a visszáru űrlappal postai úton, vagy bármely futárszolgálattal a következő címre: CL Sweet & Food Zrt. 1135 Budapest, Zsinór utca 24. Internetes rendelés esetén a termék személyes átadására nincs lehetőség, a visszaküldés költsége téged terhel. Csak eredeti, saját csomagolásában visszaküldött, sértetlen árut áll módunkban visszavenni, A visszaküldött áru sértetlenségét (termék sértetlensége, eredeti csomagolás) munkatársunk ellenőrzi.

Amennyiben az áru a fenti feltételeknek megfelel, elállás esetén az ellenértékét legkésőbb az áru visszaérkezését követő 15 munkanapon belül átutaljuk a megadott bankszámlaszámra vagy postai úton visszafizetjük. Ennek módját kérjük, jelöld a termék visszaküldésekor az űrlapon. Amennyiben a termékről felbontás után a kézbesítő jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a terméket ingyenesen kicseréljük. Ebben az esetben a sérülést a kézbesítő által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatod.

Tévedésből leadott megrendelés

Ha a megrendelésed véletlenül vagy tévedésből adtad le, vagy a megrendelés véglegesítése után vett észre bármilyen hibát, de a postázás még nem történt meg, a rendelést csokifutar@csoki-futar.hu ingyenesen lemondhatod.